Prijsvoorbeelden bouwkits

Onze afdeling calculatie wordt verschillende keren per week gevraagd voor een ontwerp of calculatie van een woning. 

Om dit goed te doen is er overleg en een ontwerp nodig, beiden ontbreken op voorhand nog wel eens. Om u een idee te geven van de kosten van de prijzen van een een SPT bouwpakket geven wij u onderstaand voorbeelden van prijzen van bouwpaketten voor woningen reeds ontwikkeld en welke in de ontwikkelingsfase zijn. De pakketten zijn dan geheel bouwklaar voor het opzetten van gevels en binnenmuren, tevens zijn de pakketten voorzien van koppelingen tussen de panelen en vloer, studs en lintels voor ramen en deuren. 

Wij kunnen "indien u serieuze plannen heeft" voorzien van schattingen voor een totaal project, inclusief heiwerken, aannemer, fundering en plaatsen van het bouwpakket. Wj zijn producent van panelen en bouwsystemen, voor ontwikkeling van uw woning zijn er meer details benodigd en een aannemer, of kennis van bouwen.

2019-07_SHED__3 - Foto
2019-07_SHED__7 - Foto
2019-07_SHED__9 - Foto
2019-07_SHED__7 - Foto
2019-07_SHED__9 - Foto
2019-07_SHED__8 - Foto
2019-07_SHED__10 - Foto
luijsterb_logo__Photo - 2
luijsterb_logo__Photo - 3
2019-07_SHED__6 - Foto
luijsterb_logo__Photo - 10
luijsterb_logo__Photo - 9
luijsterb_logo__Photo - 6
luijsterb_logo__Photo - 4
luijsterb_logo__Photo - 5
2019-07_SHED__9 - Foto
2019-07_SHED__7 - Foto
2019-07_SHED__5 - Foto
2019-07_SHED__4 - Foto
2019-07_SHED__2 - Foto
2019-07_SHED__1 - Foto
2019-07_SHED__3 - Foto

Woning ontwerp van Eric van de Woerdt van Flevoland architecten modern met een knipoog naar de landelijke omgeving. 

De woning heeft een B.G.G vloeroppervlak van circa 122 vierkante meter en een 1e verdieping van circa 39 vierkante meter. 

Voor realisatie van deze woning is er een SPT bouwpakket van 300m2 gecalculeerd van 49.000 euro exclusief BTW, transport en montage van het bouwpakket. Dit pakket bestaat dan uit gevelpanelen van 200mm en binnenmuren van 125 mm dikte. Tevens is het pakket volledig met studs, lintels en alle koppelingen die nodig zijn voor montage van dit pakket.

Wat komt er allemaal kijken bij de realisatie van een dergelijke woning en met welk budget kunt u dit project ontwikkelen. U bent degene die beslist en u beslist over details en materialen. Wel kunnen wij u op voorhand zeggen dat een budget voor een dergelijke woning circa 340.000 zal kunnen bedragen.

Een woning wordt ten slotte opgebouwd uit;

Heiwerken - fundering - installatie - gevels - dakconstructie - dakplaten

Afwerking van dak - gevels - stucwerk - deuren etc.

Wilt u meer weten over een dergelijke woning, of het ontwerp aan laten passen of gebruik maken van dit mooie ontwerp, neem contact op met onze afdeling verkoop SPT panelen.


Schuurwoning geheel vrij van denken, bedachtzaam beter.

Project one, eigenwijs en bijzonder, laat u verrassend en stil genietend achter. De woning blinkt uit in mogelijkheden en gemak. U kunt de unit geheel naar wens aankleden en indelen. The one heeft de ideale maten 9000 breedte x 16000 lengte - 144m2

Door gebruik te maken van een stalen draagconstructie welke wij bekleden met onze bouwpanelen ontstaat een bekleed raamwerk waarin de stalen balken ideaal matchen met hout en glas.

Wilt u de rest van the one afwerken met glad gestucte wanden dan ontstaat een bijzondere sfeer welke geheel in dienst staat van het buiten naar binnen halen.

Wij geven hierbij een prijsvoorbeeld van een woning als bovenstaand uitgevoerd;

Woning kunststof kozijnen met HR+++ glas, zwart stalen gevelafwerking buiten in combinatie met houten delen. binnenzijde glad gestuct.

Energie zuinig uitgerust met zonnepanelen en zonneboiler - elektra installatie water en vloerverwarming.

Uiteraard kunt u ons favorite model zelf aanpassen, het model kan groter en kleiner, andere materialen alles wordt geheel naar wens uitgevoerd.

Prijs voor uitvoering als bovenstaand omschreven bepaalt u met het invullen van uw wensen pakket, u bepaalt ten slotte wat u uitgeeft.

De prijs voor het bouwpakket van de gevels, 

Gevels buiten 200mm circa 28.000 euro

Stalen frame als getoond per spant 2.350 per stuk

Binnenmuren, vloeren en dak bespreekbaar 

Heiwerken en fundering op calculatie en ontwerp constructeur