Design Outlaws

SPT Econex technologie

Out of the box denken gemaakt tot een natuur

"OUTLAW DESIGNERS" 

Wettenlozen met veel gevoel voor ontdekken van onmogelijkheden, zonder enige remming dingen zien, zaken doorzien en gaan voor een nog niet ontdekt resultaat.


De "Oulaw Designers" zijn ontstaan uit een jarenlange onderlinge samenwerking, een groep artiesten die mooie dingen voor ogen hebben. Architecten, visionairs, autodidacten in binnen en buitenland koppelen ideeen en krachten. 


Of u prijs stelt op een perfect en doorwrocht ontwerp, een woning onder archtectuur gebouwd, een aan of opbouw waarmee u uw woning metamorfoseert, u kunt met ons naar waar u wilt.

WELCOME

WHY CHOOSE US?


Geboren uit passie, binnen gestelde budgetten ontwerpen, oog voor de opdrachtgevers wensen, maar durven voor te stellen,waarmee een later uitstekend resultaat gewaarborgd wordt, binnen de lijnen kleuren not our cupof tea

Een diamanten ontwerp 


Ieder werk uitgevoerd onder architectuur heeft meerwaarden voor u en uw omgeving

Kennis van zaken in een moment gegeven


Er is maar een moment om aan te raken, elkaar te leren begrijpen en de gadacht iets moois te willen ontwerpen

Tijden doen ertoe  


Wij geven u tijdens de intake direct een prijsvoorstelling van zaken. Een budget en tijdpad is leidend.

OUR HISTORY


Gedreven door het zoeken naar betere projecten en voldoen aan de nieuwe waarden kom je elkaar vanzelf tegen, een passie van mensen voor wensen.

Nul op de meter woning, van het gas af, Outlaws doen dit al jaren, Een groep gepassioneerden die van uw gedachten een bijzonder ontwerp maken, getoetst aan bouwbesluit en omgevingseisen. 

Of u nu gehlopen bent met een woningontwerp, een ruwe schets van een klein project of het ontwerpen van een complete wijk. Ons team van specialisten kunt u raadplegen. Een intake gesprek is altijd gratis. Wij zetten de gedachten om in lijnenspel tegen een behoorlijk tarief.

Lopend op de grezen van kunnen, denkend alles te mogen, nooit geremd door een aangegeven grens, onderzoekend en verbazend. Geinspireerd door grote geesten kijkend in de ruimte. Niet vergetend dat u ook een ontwerper wilt waarmee u wilt praten en duidelijk wilt stellen wat uw wensen zijn. Ons team van specialisten staat voor u klaar.